- Cuprinde 4 elemente de meniu pe care le alegem împreună dintr-o listă mai lungă.
- Pe lângă distracția grozavă, vă puteți bucura de meniuri atent alese.
- Nimic nu este congelat sau semipreparat! Totul este gătit în bucătăria proprie chiar înainte și în timpul petrecerii.
- Aprovizionarea se face la fiecare petrecere astfel încât totul să fie cât se poate de proaspăt și sănătos.
- FRUCTE: foaie subțire, sarlota de vanilie,decor fructe, jeleu
- MADALINA: foi miere, gem caise, vișine, șarlota vanilie, frișcă
- DIPLOMAT CU FRUCTE: foaie subțire, șarlotă vanilie cu fructe în compoziție, décor cu frișcăa și fructe
- VICTORIA: blat de cacao insiropat , vișine, șarlota vanilie, șarlota de cacao
- TIRAMISU: pandispan însiropat cu cafea, șarlota cu ness și mascarpone, frișcă
- CIOCOLATA: blat de cacao însiropat și cremă de joffra
- AMANDINA: blat de cacao însiropat, crema cacao, glazura fondant de cacao
- MARESHAL: foi de rulada, cremă de joffra
- BEZEA: blat de bezea, cremă de Joffra, frișcă
- ANA: blat de cacao, mousse de ciocolată, frișcă
- ANAMARIA: blat de cacao insiropat , slab alcolizat și vișine, cremă de mousse, un strat șarlota ness și nuca caramelizată, martipan
- TIRAMOUSSE: pandispan însiropat cu cafea, crema Tiramisu, pandispan de cacao, crema mousse de ciocolată
- NUCI VERZI: blat alb însiropat cu sirop dulceața nuci verzi, cremă de vanilie cu frișcă și krantz, mousse de ciocolată albă și dulceață nuci verzi
- MARTIPAN: torturi în marțipan (Madalina, Victoria, Mareshal, Ana-Maria)